Reading tijdens gezichtsbehandeling


Wat houdt een gezichtsbehandeling in?

Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste zal ik eerst je gezicht reinigen en daarna scrubben.
Vervolgens gebruik ik de vapozone die met waterdamp werkt.
Ik bekijk of het nodig is of delen in je gezicht geharst mogen worden en/of geëpileerd. Na het harsen en/of epileren zal ik de huid nakijken op oneffenheden, zoals bijvoorbeeld mee-eters; en haal deze weg.
Een heerlijke ontspannende gezichtsmassage is dan het vervolg, waarbij ook nek en schouders niet vergeten worden.
Er wordt een gezichtsmasker aangebracht en als afsluiter een tonic en een dagcrème.

*De producten die ik gebruik zijn van het merk Jafra.

Tijdens de behandeling van je gezicht zal ik intuïtief een korte reading voor je doen.
Het kan zijn dat je zelf een vraag hebt, waar ik wellicht een antwoord op doorkrijg van je gidsen van liefde en licht, of dat er spontaan een boodschap doorkomt die op dat moment belangrijk is voor je om te horen.

Waarom een korte reading tijdens een gezichtsbehandeling?

In het gezicht liggen vele energetische lijnen/meridianen die in verbinding staan met fysieke organen. De energetische lijnen en organen wisselen veel informatie met elkaar uit.
Je kunt je voorstellen dat er dagelijks veel gebeurt in het gezicht.
Zo is je gezicht vrijwel altijd onbedekt, nemen je ogen veel waar, ruikt je neus allerlei geuren en filtert de ingeademde lucht.
Je oren horen verschillende geluiden en met je mond neem je voeding tot je. Deze zet de spijsvertering in gang, en gebruik je ook om verbaal te communiceren.
Aan de binnenkant van je hoofd verwerken je hersenen razendsnel al deze impulsen en zenden weer nieuwe energieën uit.

Op je slapen bevinden zich healing punten en op je voorhoofd energetische punten die vreugde en verdriet in balans houden.

Verschillende chakra’s in je lichaam transporteren verschillende levens- energieën en zijn onderdeel van processen die zich zowel energetisch als fysiek afspelen.

Zo zijn het kruinchakra, gelegen op de bovenkant van je hoofd, en het zesde chakra oftewel het derde oog, op je voorhoofd, belangrijke energie transporteurs. En het vijfde chakra, oftewel het keelchakra, is een belangrijke om bijvoorbeeld je waarheid te communiceren.

Energie die opgeslagen ligt in je chakra’s en in je lichaamscellen, maar ook in het etherisch lichaam die zich in de 1e energielaag bevindt, vlakbij je fysieke lichaam, ontladen op het moment dat het gezicht aangeraakt wordt.
Ik heb de mogelijkheid om deze energie te lezen en daar een boodschap uit te halen voor je.
Dit kan een antwoord zijn op een vraag die je hebt, of een boodschap die zich spontaan aandient.

Het gebruik van edelstenen kan een onderdeel zijn van deze gezichtsbehandeling.
Intuïtief zal ik edelstenen en/of lichaamskristallen op bepaalde punten op of naast je lichaam neerleggen om een nog diepere ontspanning te geven, waardoor opgeslagen energieën makkelijker vrijgelaten worden.
De edelstenen zullen precies datgene voor je doen, wat je op dat moment nodig hebt.

Wil je een afspraak maken?

Klik hier:
https://www.crystalsandspirits.nl/contact/

Wil je een gezichtsbehandeling zonder reading? Vraag naar de mogelijkheden door contact met me op te nemen via het contactformulier of via mail/whatt’s app.
Formulier en gegevens kun je hier: https://www.crystalsandspirits.nl/contact/ vinden.

Wil je geen gezichtsbehandeling maar een uitgebreide healing en reading ontvangen? Maak dan een afspraak voor een energetisch consult:
https://www.crystalsandspirits.nl/energetisch-consult/