Healing tijdens voeten behandeling

Wist je dat voeten heel belangrijk zijn in je leven?

Ze staan symbool voor onder andere stevig in het leven staan en je gedragen voelen.
‘Goed uit de voeten kunnen’ met jezelf is een mooie metafoor voor: Op eigen benen kunnen staan en je verankert voelen, in goed contact met moeder aarde.

Regelmatig worden voeten onderschat en, zonder al teveel nadenken, in sokken en schoenen opgeborgen.
Als je je er bewust van zou zijn dat je hele lichaam in je voeten weerspiegeld wordt, zou je ze dan anders gaan behandelen?

Wist je dat je alleen al door je voeten liefdevol aan te raken en zachtjes te masseren een healing tot stand kunt brengen in je lichaam?
Daardoor bevorder je de doorbloeding in je hele lichaam en de inwendige organen.
Je organen hebben allemaal een eigen zone in en onder je voeten.

Je linkervoet staat symbool voor je vrouwelijke kant en is verbonden met Yin energie.
Je rechtervoet staat symbool voor de mannelijke kant en is verbonden met Yang energie.

De bovenpool van de voet neemt informatie op, de middenpool verwerkt de opgenomen informatie en de hak laat los wat niet (meer) dient.

Eelt op je voet is symbolisch gezien een beschermlaagje die je aan hebt gelegd, waarschijnlijk omdat je angstig bent (geworden) voor je eigen aard en je bepaalde gevoelens wegstopt.
Afhankelijk van de plek op je voet waar de eelt zich bevindt, kan gekeken worden waarom het eelt daar is ontstaan.
Zit de eeltplek bijvoorbeeld in het hartzone gebied dan zou het kunnen zijn dat je je gevoel wegstopt en teveel in je hoofd zit.

Heb je veel pijn aan je hiel, dan zou het kunnen zijn dat je teveel lasten met je meedraagt of dat je te streng bent voor jezelf.

Een likdoorn heeft symbolisch gezien te maken met onderdrukte boosheid/agressie naar binnen toe. Gevoelens die gaan steken en gevoeld willen worden.

Voorbeelden van verschillende nagels:

Heb je de zogenaamde ‘daknagels’ dan zou dat te maken kunnen hebben dat je je afwend van de energie van anderen omdat je daar niks mee te maken wil hebben, en die energieën zo snel mogelijk af wil voeren.

Ingegroeide nagels kunnen wijzen op krampachtige bescherming en deze schijnveiligheid snijdt in je eigen vlees en doet pijn.

Zachte nagels staan symbool voor jezelf moeilijk kunnen beschermen tegen invloeden van buitenaf en voelen vaak extra gevoelig.

Als je je vaak schrap zet, tegen wat op je afkomt, kun je wat meer ronde nagels hebben. Dit zorgt er dan energetisch voor dat de energieën die op je afkomen, afvloeien.

Dit zijn maar enkele voorbeelden die aangeven wat je zoal uit voeten kunt lezen, en heb ik de tenen nog niet eens benoemd. Een heel breed scala aan informatie kan afgelezen worden vanuit de voeten.

Wat ik zoal doe:

Tijdens een voetbehandeling, met healing, bekijk ik allereerst de voeten in zijn geheel en kijk ik naar de stand van je voeten.
Ik onderzoek de nagels en kijk of er ergens op je voeten eeltplekken of likdoorns zijn.

Zoals je in het eerste gedeelte van de tekst kunt lezen, kun je veel informatie halen uit de voeten, onder andere over hoe het met je gaat en hoe je in het leven staat.
Ik zal hierover iets vertellen, afgestemd op wat ik fysiek zie en wat ik daar aan informatie voor jou over doorkrijg, energetisch.

Ik knip de nagels en frees vervolgens de nagels door middel van een nattechniek pedicuremotor.

Een scrubbehandeling van de voeten is heerlijk ontspannend en sluit ik af met warme doeken waarmee ik de voeten reinig.

Met de excavator ga ik alle nagels langs en controleer ik de nagels.

Eventuele eelt en likdoorns zal ik wegsnijden en frees ik die plekken weer glad met een freeskopje.

Als afsluiting smeer ik de voeten in met een voetencrème van het merk Gewohl.

Wat maakt mijn manier van behandelen bijzonder?

Ik doe niet alleen de pedicure behandeling maar tijdens deze behandeling van de voeten, geef ik je informatie en voer ik een healing uit!

De healing vindt al deels plaats op het moment van het horen van de informatie.
Als extra zal ik healingenergie, zowel tijdens de behandeling, als afsluiting van de behandeling, door je voeten en onderbenen laten stromen en je helpen je te aarden, zodat overtollige energie makkelijk afgevoerd kan worden.

Het gebruik van edelstenen kan een onderdeel zijn van deze voetenbehandeling.
Intuïtief zal ik edelstenen en/of lichaamskristallen op bepaalde punten op of naast je lichaam neerleggen om een nog diepere ontspanning te geven, waardoor opgeslagen energieën makkelijker vrijgelaten worden.
De edelstenen zullen precies datgene voor je doen, wat je op dat moment nodig hebt.

De combinatie van pedicure behandeling met een reading en healing, heeft een totale ontspanning tot gevolg.
Het is een weldaad, niet alleen voor je voeten, maar voor je hele zijn!

Weet je nog hoe belangrijk voeten voor je zijn?

Gun jij je voeten en jezelf deze unieke behandeling?

Je kunt een afspraak maken via:
https://www.crystalsandspirits.nl/contact/


Wil je een voetenbehandeling zonder reading? Vraag naar de mogelijkheden door contact met me op te nemen via het contactformulier of via mail/whatt’s app.
Formulier en gegevens kun je hier: https://www.crystalsandspirits.nl/contact/ vinden.

Wil je geen voetenbehandeling maar een uitgebreide healing en reading ontvangen? Maak dan een afspraak voor een energetisch consult:
https://www.crystalsandspirits.nl/energetisch-consult/