Spring naar inhoud

Energetisch consult

LET OP: Vanwege privé omstandigheden is de praktijk gesloten! Er kunnen geen aanvragen gedaan worden. Excuses voor het ongemak.

Tijdens een energetisch consult kijk ik met behulp van mijn aangeboren heldere gaven naar je zielsenergie in je hele systeem.

Bij binnenkomst praten we samen even kort over je hulpvraag. Vervolgens mag je op mijn comfortabele behandelstoel gaan liggen die ik voorbereid heb met edelstenen. In afstemming met mijn en jouw persoonlijke gidsen van liefde en licht, laat ik me leiden naar wat er in het energetisch consult voor jou belangrijk is met betrekking tot je hulpvraag.
Op een holistische manier kijk ik naar de oorsprong van blokkades, trauma’s uit dit leven en uit vorige levens, angsten, depressie, lichamelijke en/of geestelijke klachten.
Maar ik kijk ook naar familie verbindingen, karma, incarnaties in verschillende levens en tijdlijnen, en ik kijk of er donkere energieën bij je aanwezig zijn.

Samen met de gidsen en engelen begeleid ik je door hetgeen wat naar de oppervlakte - en in het bewustzijn komt. Dan wordt de ballast wat je niet langer dient uit je systeem opgeruimd.
Ik check of de auralagen met elkaar in verbinding staan. En of de chakra’s goed draaien en de energie goed doorgegeven wordt.

Door de healing die ontstaat, word je opnieuw uitgelijnd met je hoger Zelf, de bron en de aarde. Je zal je beter geaard en in balans voelen.
Vervolgens komt er een positieve energiestroom op gang. Hierdoor zal je verruiming en verlichting ervaren. In deze vernieuwde energie kun je weer door naar de volgende stappen in je leven.

Voor extra ondersteuning gebruik ik, indien nodig, 100% pure etherische olie, afgestemd op jou.*
*Wil je geen olie, of reageer je daar allergisch op, geef het alsjeblieft aan tijdens het maken van een afspraak.